2013. február 7., csütörtök

MENNYEI CSODA, a természetes szépség forrása

A TIANDE cég 2007-ben alakult, öt orosz vállalkozó alapította. Összekapcsolták a kozmetológiát és a gyógyszerészetet, így jelentősen megnövelték termékeik hatékonyságát. A TIANDE kozmetikumokban.
A bőr számára biológiailag aktív hatóanyagok találhatók, melyek hatására terápiásnak nevezhetőek. Az aktív komponensek aránya eléri a 15-20 százalékot, több mint ami a professzionális termékek szintjén van.
A TIANDE kozmetikumok alapját az ősi KELET népi bölcsessége és tudása adja. A termékekben használt formulák az ősi kínai, tibeti, több mint 5 ezer éves receptúrákon alapulnak. Ezek alkalmazásának hatékonysága az évszázadok során a gyakorlatban bizonyosodott be. A keleti gyógyító anyagok receptjeit a fejlett technológia módszereivel kelti életre, és ezzel biztosítja a természetes anyagok eredeti minőségének megőrzését.
A TIANDE filozófiája, hogy törekedni kell az életben a harmóniára, eleganciára, a szépségre és a természetességre minden területen. A Magyarországon hamarosan megjelenő TIANDE kozmetikai termékcsalád elhozza a szépséget természetes összetevői által. A termékek 100 %-os természetes alapanyagokból készülnek, mint például a ginzeng, gyömbér, cápamáj olaj, kollagén, só, bambusz, vörös kaviár, juh placenta, valamint ásványi eredetű összetevői között szerepel a szilícium, ezüst, arany, gyöngy, gyümölcsök. Ezeken kívül még sok természetes anyag felhasználása lehetővé teszi a természetes és hatékony kozmetikumok létrehozását.
A rengeteg komponens lehetővé teszi a korosztályonkénti külön kialakított bőrápolást. Minden bőrtípusra és sokféle problémára speciálisan kialakítva. Különleges termékekről van szó, különleges eredményességgel! A termékek tehát konkrét problémakörök megoldására lettek kidolgozva. Egészen speciális termékek is megtalálhatóak palettánkon:
Nano korrektor: fiatalító, bőr ránctalanító “botox jellegű” hatás annak mellékhatásai nélkül, természetes anyagokból
Több, mint 60 féle különböző maszk, felhasználástól függő kivitelben: mellápolásra, szemránc csökkentésére stb.
Anticellulit termékcsaládok
Láb- és sarokápoló termékcsoport
Kollagén termékek
Gyógynövényekkel készített női intim higiéniai termékek, tisztasági betétek
NONI tartalmú speciális gyógyteák
A TIANDE márka közel 700 féle terméket foglal magába, melyek felhasználási területei igen sokrétűek. A termékek rövid időn belül látványos eredmény produkálnak, nagyszerű tudásuk mellett pedig kedvező áron megvásárolhatóak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése