2013. február 23., szombat

TianDekatalogus Tél

TianDekatalogus Tél

2013. február 7., csütörtök

MENNYEI CSODA, a természetes szépség forrása

A TIANDE cég 2007-ben alakult, öt orosz vállalkozó alapította. Összekapcsolták a kozmetológiát és a gyógyszerészetet, így jelentősen megnövelték termékeik hatékonyságát. A TIANDE kozmetikumokban.
A bőr számára biológiailag aktív hatóanyagok találhatók, melyek hatására terápiásnak nevezhetőek. Az aktív komponensek aránya eléri a 15-20 százalékot, több mint ami a professzionális termékek szintjén van.
A TIANDE kozmetikumok alapját az ősi KELET népi bölcsessége és tudása adja. A termékekben használt formulák az ősi kínai, tibeti, több mint 5 ezer éves receptúrákon alapulnak. Ezek alkalmazásának hatékonysága az évszázadok során a gyakorlatban bizonyosodott be. A keleti gyógyító anyagok receptjeit a fejlett technológia módszereivel kelti életre, és ezzel biztosítja a természetes anyagok eredeti minőségének megőrzését.
A TIANDE filozófiája, hogy törekedni kell az életben a harmóniára, eleganciára, a szépségre és a természetességre minden területen. A Magyarországon hamarosan megjelenő TIANDE kozmetikai termékcsalád elhozza a szépséget természetes összetevői által. A termékek 100 %-os természetes alapanyagokból készülnek, mint például a ginzeng, gyömbér, cápamáj olaj, kollagén, só, bambusz, vörös kaviár, juh placenta, valamint ásványi eredetű összetevői között szerepel a szilícium, ezüst, arany, gyöngy, gyümölcsök. Ezeken kívül még sok természetes anyag felhasználása lehetővé teszi a természetes és hatékony kozmetikumok létrehozását.
A rengeteg komponens lehetővé teszi a korosztályonkénti külön kialakított bőrápolást. Minden bőrtípusra és sokféle problémára speciálisan kialakítva. Különleges termékekről van szó, különleges eredményességgel! A termékek tehát konkrét problémakörök megoldására lettek kidolgozva. Egészen speciális termékek is megtalálhatóak palettánkon:
Nano korrektor: fiatalító, bőr ránctalanító “botox jellegű” hatás annak mellékhatásai nélkül, természetes anyagokból
Több, mint 60 féle különböző maszk, felhasználástól függő kivitelben: mellápolásra, szemránc csökkentésére stb.
Anticellulit termékcsaládok
Láb- és sarokápoló termékcsoport
Kollagén termékek
Gyógynövényekkel készített női intim higiéniai termékek, tisztasági betétek
NONI tartalmú speciális gyógyteák
A TIANDE márka közel 700 féle terméket foglal magába, melyek felhasználási területei igen sokrétűek. A termékek rövid időn belül látványos eredmény produkálnak, nagyszerű tudásuk mellett pedig kedvező áron megvásárolhatóak!

Mit jelent a Nanotechnológia?

A nanotechnológia gyűjtőnév az alkalmazott tudomány és technika széles területeit fedi le. Ezek legfőbb közös vonása az anyag tulajdonságainak meghatározása, illetve eszközök készítése 100 nanométernél kisebb léptékben. E multidiszciplináris területen olyan tudományágak működnek együtt, mint a kolloid-kémia, a félvezető-fizika, vagy a szupramolekuláris-kémia.

A nanosz görög eredetű szó, jelentése törpe. A Nemzetközi Mértékegység Rendszerben (SI) a nano- előtag azt jelenti, hogy az utána következő mértékegység az alapegység egymilliárdod része. Így egy nanométer 10 méter. így aránylik 1 cm 10000 km-hez, vagy egy üveggolyó a Földhöz.

A 100 nm alatti mérettartományban működő technológiákat nevezzük nanotechnológiának. A hajszál vastagságának a százezred részét, a baktériumok ezred részét jelenti ez a mérettartomány.
Nanotechnólogia alatt értünk bármely technológiát, amelyet nanoskálán hajtanak végre és amelynek alkalmazásai vannak a valós világban. Magába foglalja olyan fizikai, kémiai és biológiai rendszerek előállítását és alkalmazását, amelyek nagysága egy atom vagy molekula méretével vethetők össze, valamint a kapott nanostruktúrák beépítését nagyobb rendszerekbe.

Elsőre az is természetesnek tűnhet, hogy a nanotechnológia valamilyen rettentő pici dolgoknak a készítését jelenti.Valójában a nanotechnológia nem (csak) a miniatürizálás egy lehetőségét jelenti.

A nanotechnológia egy a "szokásos" gyártástechnológiáktól alapvetően eltérő technológia. Az emberiség által eddig alkalmazott technológiák - a pattintott kőkorszaktól mostanáig - úgy működtek, hogy valami nagyobb darabból eltávolították a "felesleget". Mondjuk például egy nagyobb darab kőből kifaragtak (pattintottak) egy kőbaltát, egy nagyobb fémdarabból esztergáltak egy alkatrészt. stb.

A nanotechnológia "visszafelé" dolgozik atomonként próbálja összerakni a dolgokat. (Tulajdonképpen
az élővilág már régen "felfedezte" a nanotechnológiát, mert az élőlények - enzimjeik segítségével -
a legegyszerűbb elemekből, vegyületekből építik fel lépésről-lépésre mindazokat az anyagokat /főleg
fehérjéket/, amelyekből az élővilág felépül.)

A nanotechnológia az eddig megismert természeti törvények alkalmazásával "rakja össze" az atomokat vagy molekulákat meghatározott funkciók, célok elérése érdekében. A nanotechnológia gyakran olyan "szerkezeteket" hoz létre, amelyeket "hagyományos" technológiákkal nem lenne lehetséges. Ma a tudományban a nanotechnológia fejlődik a leggyorsabban.


Nanotechnológia a kozmetikában

Napjainkban az egyik legdivatosabb és legfejlettebb eljárás, a nanotechnológia megjelent a szépségiparban is. A gyógyszerkutatásokban alkalmazták először a nanotechnológiát, majd a kozmetikumok gyártása során is felhasználták a tapasztalatokat. A liposzómákat már régóta ismerjük a mindennapi gyakorlatban, de az új
nanovilág még ennél is jobb lehetőségeket kínál: a nanokészítmények stabilabbak, sokféle pH-értékű bőrön
jól hatnak.

A nanométer elképesztően kicsi méret, ezért lehetséges, hogy a nanorészecskékkel bármilyen hatóanyag bevihető a bőr mélyére, sőt akár a véráramlatig is A nanoszférák és nanokapszulák jól bemasszírozhatók, és kis méretük miatt a sejtek közötti réseken is behatolhatnak. Valamint az is szabályozható, hogy melyik rétegben vagy milyen sejtek közelében szabaduljon ki belőlük a hatóanyag. Lényeges, hogy oda és akkor érkezzenek ezek az anyagok, ahova és amikor szükség van rájuk.

Nagyon hatékony újdonság a kozmetikai iparban az úgynevezett kicsiny lipidszállító nanorészecske, az NLC, amellyel a különösen érzékeny vegyületeket, például a Q10 coenzymet is biztonsággal és épségben
be lehet vinni a bőrbe. A nanotechnológiával ezeknek az apró részecskéknek a használatával talán végre megoldódik a hatóanyagok beviteli problémája.



A nanotecnológiával előállított kozmetikum hatása csodálatos és ártalmatlan.

TianDe International Magyarországi és Európai Piacának kiépítéséhez keres képviselőket.

TianDe International Magyarországi és Európai Piacának kiépítéséhez keres képviselőket. 35% AZONNALI JÖVEDELEM+Egyéb kifizetések havonta.
A NEMZETKÖZI FOGYASZTÓI KÖZÖSSÉGI RENDSZER, a TianDe International Magyarországi és Európai Piacának
kiépítéséhez keres képviselőket. 35% AZONNALI JÖVEDELEM+Egyéb kifizetések dollárban
Szervező,illetve Egészségi Tanácsadó feladatokra munkatársakat keresünk! Termékskála: -Arcápolás-Fogápolás-Testápolás-Intim higiénia,-Kéz,-láb,-sarokápolás,-ízületek karbantartása, -dekorkozmetikumok,-parfüméria,-ékszerek,-ajándékok, -kiegészítők, teák, zselék,-noni gyümölcsteák még közel 700 termék. Ebből 600 termék kerül bevezetésre decemberig. Vannak már OÉTI engedéllyel rendelkező termékeink, amik már forgalmazhatók kereskedésben, patikában, parfümériában is! A minőség garantált. Magánszemélyek,Kozmetikusok Orvosok,Természet-gyógyászok Eü.Dolgozók jelentkezését is várjuk! Ízelítő a jutalmakból,: Gyémántköves aranygyűrű, autó, Külföldi utazás Párizsba vagy a Noni hazájába Lakásprogram, Kötetlen időbeosztás, munka, gyes iskola, nyugdíj mellett is végezhető jól fizető mellékállás vagy főállás.

Ha bővebb információra van szükséged írj üzenetet!

2013. február 6., szerda

Ne olvass tovább ha elégedett vagy a kereseteddel!


Ugye igaz, hogy mindenki naponta mosakszik, hajat, fogat
mos, lábaz áztat, – ha férfi – borotválkozik, vagy éppen
dezodort, arckrémet, kézkrémet használ?


„Az új évezred amerikai polgára” jelentésben Pein Weber elemző arról ír, hogy az 1946-1966
években, a „baby boom” időszakában született korosztály fő jellemzője, hogy azt szeretnék,
ha munkaképesek maradnának, illetve hogy hasznosak és céltudatosak legyenek. Az utóbbi
20 évben éppen ezek az emberek irányítják a világgazdaságot. Most ők  a 40-50-esek, és a
föld lakosságának 30 %-át teszik ki. Ők keresik meg a legtöbb pénzt, s így a legnagyobb
vásárlóerővel rendelkeznek.
Ezeknek az embereknek – Weber szerint  - a legfőbb kívánságuk az egészség és a szépség.
Ők 100 éves korukban is 50-nek szeretnének kinézni, egy nappal sem többnek! Ezért készek
mindent elkövetni, hogy visszaforgassák az idő kerekét.
Ezért azok a hálózati marketingben működő cégek, amelyek a szépség és az egészség
megtartásával és a helyes táplálkozással kapcsolatos – úgy nevezett wellness - termékeket
kínálnak, lesznek a leggazdagabbak a közeljövőben.
Az eredeti, ősi receptúrák, a TianDe cég kozmetikai cikkeinek hihetetlenül gazdag
választéka, az üzleti stratégia, a vezetés átgondolt rendszere alapot adnak arra a
magabiztosságra, amellyel kijelentjük, hogy e cég előtt fényes jövő áll.


Azonnali engedmény:   35 %
      (Bevételi lehetőség tehát a kiskereskedelmi árból: 54 %)
    
Bónusz a direkt munkatársak után 5 % - 37 %

••
 Csoport-bónusz 5 % - 37 %

••
 szintigIgazgatói bónusz – 5 %  az 5. szintig

••
 Egyszeri bónusz az aktív  saját direkt igazgatói
      struktúrákért:   900 $ - 100 000 $ 
   
A A tianDetianDe ajándékai:   Utazás, személygépkocsi stb.

Mit gondolsz, mennyit költenek az
emberek havonta, higiéniára,
szépségápolásra,
vagy testük ápolására?


Vágj bele bátran!

 - Termékeinkre mindenkinek szüksége van -

kortól, nemtől, bőrtípustól függetlenül


Miért pont hozzám csatlakozz?
Mivel magyarországon most kezd a cég terjeszkedni csoportunk biztos magyar háttértámogatást és segítséget nyújt számodra.

HOGYAN KEZDJED EL?

• Regisztrálj!

• Kezdj el tanulni!

• Rendelj terméket magadnak és eladásra!

• Használd az internet eszközöket!

• Tanuld meg a „Csoda kéz” kezelést, és csináld!

• Hívd meg az ismerőseidet egy beszélgetésre, és ajándékozd meg

őket egy kezeléssel

• Csatlakozz a csapat tevékenységéhez!

2013. február 4., hétfő

Hogyan használjam az oldalt?

Bognárné Judit vagyok a TianDe magyarországi csoport tagja.

Blogomban a felső videó sávban megtekintheted a termékeinkről készült videókat.

A rendezvényekről,bemutatókról frissen időben értesülhetsz.

Leírásokat találsz magyarul termékeinkről.

Fontos vegyél fel köreidbe vagy légy követőm hogy mindenről tájékoztatást kapj időben.

Végül de nem utolsó sorban csoportom tagjai támogatást kapnak az értékesítés,marketing,kozmetika terén.

Mit találsz itt?

TianDe

A tianDe kortól,nemtől,bőrtípustól függetlenül kínál

természetes alapanyagokból készült exkluzív bőrápolási és egészségmegőrző termékeket.

- A tianDe kozmetikumokban a bőr számára biológiailag aktív hatóanyagok találhatók melyek aránya eléri a 15-20 %-ot is, ami a professzionális termékek szintjét jelenti.

  -A cég szorosan  együttműködik  keleti orvos kozmetológusokkal és fito-terapeutákkal, akik komplex programokat dolgoznak ki a különböző korosztályok bőrápolására

 -A keleti gyógyító anyagok ősi receptjeit a fejlett technológia módszereivel keltik életre,  ezek biztosítják a természetes anyagok eredeti minőségének megőrzését.

-Néhány természetes anyag a közel 3500 féléből,amit a tianDe termékekhez használnak:

kígyózsír és kígyóbőr, kecske placenta, fecskefészek kivonat, vörös kaviár, selyem protein, ginseng, ganoderma gomba, gyömbér, lótusz, zöld tea, noni gyümölcs,olajbogyó, jázmin, papaya, őszibarack, kollagén,stb....

Termékskála:

-Arcápolás
-Fogápolás
-Testápolás
-Kéz-láb-Sarok-ápolás
-Izületek karbantartása
-Méregtelenítő tapaszok
-Parfüméria
-Ajándékok
-Kiegészítők

A tianDe több mint 700 terméket forgalmaz !


ez év végéig hónapról-hónapra bevezetésre kerülnek az Unióban !



A termék rendeléshez mindössze egy kétlépéses INGYENES regisztráció szükséges !

2013. február 2., szombat

A mezoroller kezelés


A mezoroller kezelés az esztétikai bőrgyógyászatban alkalmazott legújabb bőrfiatalító eljárások egyike.
A kezelés alapja az, hogy a bőrfelszínen négyzetcentiméterenként egészen apró tűszúrást ejtünk egy rendkívül finom, éles hegyű 24 karátos aranytüskékkel borított hengerrel. A bőrt érő finom kis sebzések hatására olyan biológiai aktivátorok kezdenek termelődni, melyek beindítják a bőr saját regeneráló mechanizmusát. Ennek a lassú, természetes folyamatnak a során a kollagén rostok termelődése 300-400%-kal fokozódik, ami az apró ráncok látványos csökkenését, a tág pórusú bőrfelszín elsimulását, az apróbb bőrhibák eltűnését és a bőr fiatalosabb megjelenését eredményezi. A bőr tónusosabbá, feszesebbé válik. Ezt nevezzük kollagén indukciós kezelésnek. A mezoroller kezelés előnye a többi esztétikai kezeléshez képest a minimális felépülési idő.

A kollagén indukciós kezelés hatékonyságát fokozhatjuk azzal, hogy a szúrásokkal ejtett kis sebeken, „csatornákon” keresztül a mezoterápia során használt regeneráló anyagokat juttatunk a bőrbe. Az apró szúrások és a többek között növekedési faktort, hyaluronsavat, keringésjavítókat és vitaminokat is tartalmazó anyagok hatására a vékony ráncok elsimulnak, a bőr rugalmasabbá, teltebbé, hidratáltabbá válik. A mezoroller kifejezetten alkalmas a száj körüli apróbb, úgynevezett cigarettaráncok kezelésére, ami általában nagyon nehéz területnek számít.
Az acne okozta hegek nagyon komoly esztétikai problémát okoznak. Mezoroller segítségével mind a besüppedt, mind a kissé kiemelkedő hegekkel tarkított bőr állapotát tudjuk javítani. A tűszúrások fellazítják a heges rostokat, ami a hegszövetbe bejutó új erek segítségével egy regenerációs folyamatot indít be, az utókezelés során alkalmazott mezoterápiás anyagok pedig puhítják a bőrt és stimulálják a kötőszöveti regenerációt. A striák vagy terhességi csíkok esetén hasonló mechanizmus alapján fokozódik a kötőszövet regenerációja, amit speciálisan az ilyen esetekre kifejlesztett összetételű mezoterápiás bőrfeszesítő anyagok bejuttatásával kombinálunk. A mezoroller kezelés speciális indikációja a terhesség után a köldök körül meglazult bőr, vagy a felkar meglazult bőre.

Javulás már 1-2 kezelés után is észlelhető, de általában 4-6 ismétlés szükséges a megfelelő hatás eléréséhez. A mezoroller kezelést bőrtípustól függően 2-4 hetente ismételjük. A kezelés után kialakuló enyhe bőrpír és a szúrások helye azonnal lefedhető alapozóval. Másnap már a kezelésnek semmiféle nyoma nem látható, de néhány napig még fényvédőt kell használni.

Változás


Szeminárium kerül megrendezésre február 5-én 
Igor Zhabina, 15 karátos gyémánt igazgatója Magyarországon. 
cím: 
1068 Budapest, ul.Benczúr 35 
1068 Budapest Benczúr utca 35. 
Kapcsolat: 
+36-30-8248463 Marianna Forizh


A 2013. február 5-ei rendezvény miatti változások:
  • február 2-án szombaton és február 5-kén kedden a központban nem lesz oktatás
  • február 4-én hétfőn nem lesz web-konferencia

A hét további oktatásainak időpontjairól hírlevelet küldünk.

A rendezvény napján a központ valamint a Victor Hugo utcai üzlet is zárva tart.

    Szeretettel várunk a Benczúr Hotelben megrendezésre kerülő:
A tianDe európai turné magyarországi tréningjére!